Pachet Foto - Video zi/noapte cu Videoclip şi Meniuri DVD, filmat cu două camere

Servicii Foto Video Sonorizări » PACHETE DE SERVICII

Preţ:3000.00Lei

Pachet recomandat pentru ceremonii, reuniuni, simpozioane, cununii civile, cununii religioase etc,  urmate de o petrecere pe toată durata nopţii, care presupune prezenţa a două camere video şi a unui fotograf de pe o zi pe alta.

În cadrul prestaţiei se execută un număr nelimitat de fotografii, cifra efectivă depinzând de tipul evenimentului, filmându-se tot ceea ce se consideră necesar pe parcursul acestuia, urmând ca lungimea materialului finit să fie stabilită la montaj.

În acest pachet este inclusă realizarea unui Videoclip cu efecte speciale al evenimentului precum şi a Meniului DVD la începutul fiecărui disc.

Fotografiile vor fi selecţionate şi prelucrate, astfel încât la dumneavoastră să ajungă doar imagini de calitate maximă.
Materialele finite se livrează în format digital, pe CD-DVD personalizat. Totodată, veţi primi şi un set suplimentar de DVD-uri.
Clientul poate opta pentru furnizarea acestora în format digital pe un sever dedicat, mai ales atunci când se impune livrarea urgentă.

Pentru versiuni tipărite (fotografii simple ori albume), contactaţi-ne telefonic sau urmăriţi oferta.

Economisiţi 665 de lei.